Pia Mehtaps og Peters hjemmeside |
||
Forside |
Bulgur |
|
Blog | ||
Billeder |
Ingredienser: 2 store løg 200 gr. bulgur 1 tern hønsebouillon 35 gr. tomatpure 3-4 tsk. paprika 25 gr. smør 6 spsk. olivenolie 1 tsk. salt 4 dl. kogende vand Kan pyntes med tomater. |
|
Mehtaps køkken | ||
Peters aner | ||
Gæstebog | ||
mail@piapeter.dk | ||
. |
||
Løgene hakkes og kommes i en gryde med smør, olie og salt. Tomatpure, hønsebouillon og paprika kommes i, når løgene er gyldenbrune. Bulguren vaskes i koldt vand. Den hældes i en sigte hvor vandet drypper af. Hvorefter den hældes i gryden med løg og røres rundt. Det kogende vand hældes i. Låget sættes på gryden og bulguren skal småkoge indtil alt vandet er kogt væk. Det kan tjekkes ved at man tager en grydeske og sætte den ned i midten af gryden, hvor man skubber bulgur til siden så man kan se bunden af gryden. Er der vand lader man den koge videre, hvis ikke er den klar til at blive serveret.
|
||